SMALL ONES

smallones-1smallones-32smallones-31smallones-30smallones-29smallones-28smallones-27smallones-26smallones-25smallones-24smallones-23smallones-22smallones-21smallones-20smallones-19smallones-18smallones-17smallones-16smallones-15smallones-14smallones-13smallones-12smallones-11smallones-10smallones-9smallones-8smallones-7smallones-6smallones-5smallones-4smallones-3smallones-2

Gedurende een jaar tekende ik iedere week een small one. Een klein tor-achtig wezen. Het doel was om beter te gaan kijken naar details, kleine verschillen, structuren en vormen. Om me hier zo goed mogelijk op te kunnen concentreren legde ik mezelf beperkingen op. Zo moesten alle small ones vliegen en werden ze allemaal op hetzelfde formaat getekend met grafiet. De small ones waren voor mij het begin van andere projecten waarbij ik steeds probeer te kijken naar wat vaak onzichtbaar en verborgen blijft. Ik denk dat juist in deze onopvallende, subtiele en verborgen werelden veel waardevols te halen is, voor mij als ontwerper en kunstenaar, maar ook voor de samenleving als geheel.

Share

Related Work

BUG GLOSSY

BUG GLOSSY

This small glossy was part of my research into insects and how they are perceived by us humans. I only searched for posts on Facebook with keywords like: bugs, insects, beetles, etc.

OBSERVING CABINETS

OBSERVING CABINETS

The observing cabinets serve as tools to attentively observe small things.